A 2022-es év sminktetoválás trendjei

A 2022-es év sminktetoválás trendjei

A tartós sminktetoválás a legnépszerűbb módja annak, hogy felerősítsük a szépségünket, miközben egy tartós sminktetoválás nem kopik- vagy mosódik el. Mint a legtöbb módszer, így a tartós sminktetoválás is folyamatosan változik, alakul át, hogy minél jobb és kényelmesebb legyen az ügyfelek számára, így naprakésznek maradni azért is fontos, hogy a lehető legjobb döntést tudjuk meghozni. 2022-ben a következő trendek lesznek a meghatározóak a tartós sminktetoválás módok terén:

1) Microblading

A microblading által létrehozott természetes megjelenésű szőrvonások már évek óta a legkeresettebb eljárássá tették ezt a szemöldök tetoválás fajtát, ami 2022-ben is megtartja első helyét. Bár a púderes szemöldök alkalmazása jobban működhet, mint a microblade egyes zsíros bőrű ügyfelek számára az iparágban a púder és a microblade szemöldök izgalmas új kombinációja is egyre népszerűbb

2) Ajakszínezés

Ezzel az állandó smink trenddel dúsabb ajkakat és hosszan tartó szín applikálható az ajkakra. Az ajaktetoválásnak is nevezett ajakpirosítás nemcsak teltebb, színesebb ajkakat eredményez, hanem álcázza a hegeket, világosítja a sötét ajkakat és kiegyenlíteni az ajakformákat.

3) Permanens szemceruza

Az állandó szemceruzával klasszikus vonalvezetésű, merészebb szárnyú vagy füstös megjelenés is kialakítható Elsőre természetesen kezdhetünk egy vékonyabb, klasszikus vonallal, majd aztán ha tetszik, akkor fokozatosan vastagíthatjuk a vonalat egészen addig, amíg az el nem éri a tökéletes megjelenést.

4) Sebhelyes álcázása

Balesetek, műtétek és egyéb események hegeket okozhatnak az arcon. Szerencsére a tartós sminktetoválás különböző eljárásai képesek a bőr kisimítására és csökkentik a bőr elszíneződését is, szinte láthatatlanná téve a hegeket. Ellentétben a vény nélkül kapható alapozókkal és korrektorokkal, ezt a kezelést nem kell naponta újra alkalmazni a kívánt eredmény megőrzéséhez.

5) Szeplőtetoválás

Azok számára, akik szeretnék visszanyerni szeplős arcú fiatalságukat, elérhető és egyre népszerűbb a szeplőtetoválás. Ennek a megjelenésnek a lehúzásához és természetes megjelenéséhez szakképzett állandó sminkesre van szükség, aki nagy tapasztalattal rendelkezik az eljárás végrehajtásában. Mint minden tetoválásnál, ennél is időre van szüksége a gyógyuláshoz és a végeredmény felfedéséhez.